Après ski mogelijkheden

apres ski3Val Thorens zou Val Thorens niet zijn, mochten er geen uitgebreide après ski mogelijkheden zijn. De keuze aan bars, clubs en discotheken is zo goed als oneindig. Allemaal hebben ze hun eigen karakteristieken, maar allemaal hebben ze ook maar één ding voor ogen: je de avond van je leven bezorgen! Dansen, zingen, drinken en genieten tot in de vroege uurtjes. De après ski mogelijkheden in Val Thorens zijn wereldberoemd.

Beginnen doen we met de hoogste Open Air club van Europa, La folie Douce. Als je deze drie woorden in Val Thorens uitspreekt, komt er gegarandeerd een lach op het gezicht. Het bekende La Folie Douce heeft niet alleen naam gemaakt in Val d’Isere, maar ook in Val Thorens. Als je op zoek bent naar een levendige après ski bar na een dag van skiën, dan hoef je niet meer verder te zoeken. La Folie Douce is the place to be. Het feesten begint rond de middag en eindigt pas in de vroege uurtjes. Probeer zeker eens de Toffee Wodka.

Val thorens apres ski1Zeker ook niet te vergeten is Bar 360. Het zou bijna onbeleefd zijn om niet bij deze bar te stoppen aangezien je ze voorbij moet skiën om Val Thorens te bereiken. De bar ligt recht op de piste en vormt de ideale après ski stopplaats na een dagje skiën. Het enige probleem… er nog weg geraken. Je kunt er genieten van live muziek en tussen 16:00 en 18:00 zijn er de befaamde happy hours met drank aan sterk verlaagde prijzen. Na de live muziek zijn er DJ’s die voor een echt après ski feestje zorgen.

Tot slot kun je Val Thorens ook niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan The Klub Summit en The Malaysia. The Klub Summit is er voor de après skiërs die van een internationale sfeer houden terwijl The Malaysia op zijn beurt wel eens de grootste club van de Alpen wordt genoemd. Twee niet te versmaden après ski locaties!

Weersverwachting
Val-Thorens
Meer weer in Val-Thorens