Chalet Huren Val Thorens

Wil je een chalet huren in Val Thorens? Dan ben je hier, op valthorens.net, helemaal op de juiste plek voor meer informatie over het huren van een chalet in ValTho. Een chalet huren in Val Thorens is een absolute aanrader. Door dit te doen, kun je namelijk genieten van een heerlijke skivakantie in een geweldig skioord.

Een perfecte ligging

Al jarenlang is ValTho een populaire skibestemming onder veel Nederlanders en dat is natuurlijk niet voor niets. Dankzij de perfecte ligging is het namelijk dé ideale wintersportbestemming. Val Thorens ligt op een hoogte van 2300 meter en is daarmee het hoogstgelegen skioord van Europa. In het skiseizoen ligt er hier altijd wel sneeuw en als er een keer te weinig sneeuw valt wordt het tekort aangevuld met kunstsneeuw. Je bent er hier dus zeker van dat je hier altijd kunt skiën.

Een sfeervolle skibestemming

Val Thorens is een sfeervolle skibestemming. Er staan hier veel houten chalets en appartementen. ValTho wordt ieder jaar door meer dan twee miljoen toeristen bezocht. Het is dan ook een zeer populaire bestemming. De plaats wordt vooral drukbezocht in het skiseizoen, dat loopt vanaf november tot mei. In de eerste week van mei wordt het skiseizoen afgesloten met een Dutch Week. Het is hier dan heel de week feest en er treden veel bekende artiesten op.

Ga lekker après-skiën

Als je een chalet gaat huren in Val Thorens dan is het een aanrader om de omgeving te ontdekken. Naast skiën is er hier namelijk nog veel meer te doen. Maak hier een wandeling door het hoge of lage centrum, ga lekker shoppen in een van de grote winkelcentra of maak een tocht op een sneeuwscooter. Verder is het natuurlijk een must om een keertje te après-skiën. Iets dat je in ValTho heel goed kunt doen. Deze plaats staat namelijk bekend om zijn goede après-skifeesten. Ontdek dit en ga lekker los in een van de vele cafés of discotheken.

Weersverwachting
Val-Thorens
Meer weer in Val-Thorens