Dutchweek Val Thorens

De Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een begrip onder de vele Nederlandse skiërs. Elke jaar weer heeft deze week een gouden randje. Sluit samen, met duizenden andere feestvierende Nederlanders, het skiseizoen feestelijk af in Val Thorens.

Hoogstgelegen skidorp van Europa

De Dutchweek wordt elk jaar, in de eerste week van mei, georganiseerd in het populaire skidorp Val Thorens, ofwel ValTho. Dit is het hoogstgelegen skidorp van Europa. Dankzij deze hoge ligging ben je hier vanaf november tot en met half mei verzekerd van sneeuw. Zelfs in de voorjaarsweek, welke in de eerste week van mei valt, ligt er dus genoeg sneeuw om lekker te gaan skiën.

Veel bekende dj’s en artiesten

Tijdens de Dutchweek Val Thorens kun je overdag lekker skiën of snowboarden onder het voorjaarszonnetje. De 150 kilometer aan pistes lenen zich hier uitstekend voor. Vervolgens kan het feest beginnen en sluit je de skidag door naar een knallend feest te gaan. Gedurende de Dutchweek treden er tal van bekende dj’s en artiesten op. Verder zijn er overdag verschillende acts te zien en worden er diverse activiteiten op de pistes van ValTho georganiseerd.

Lekker shoppen of naar een terrasje

Heb je een dagje geen zin om te skiën of naar een feest te gaan? Ga dan een keer lekker shoppen in een van de twee grote winkelcentra, bezoek een wellnesscenter of pak een filmpje in de buis. Of geniet gewoon van een lekker drankje op een van de vele terrasjes.

Snel op de piste en bij het feest

Heb je een accommodatie in Val Thorens geboekt tijdens de Dutchweek? Dan ben je al snel op de piste en bij het feest. De meeste accommodaties liggen namelijk in de buurt van de piste. Zo hoef je dus helemaal niets te missen van de geweldige festiviteiten. Beleef hier een onvergetelijke week vol feesten en Hollandse gezelligheid met je vrienden.

Weersverwachting
Val-Thorens
Meer weer in Val-Thorens