Hotel Val Thorens

Ben je op zoek naar een hotel in Val Thorens? Dan ben je hier, op valthorens.net, helemaal op de juiste plek terechtgekomen. Op deze site informeren wij je over alle ins en outs in Val Thorens. Je vindt hier dan ook snel een hotel.

Een absolute aanrader

Een vakantie naar Val Thorens is een absolute aanrader. Het is een erg populaire bestemming onder veel Nederlandse skiërs en dit is niet voor niets. Er valt hier namelijk heel veel te doen. Je kunt hier niet alleen geweldig skiën of snowboarden, maar ook lekker relaxen, shoppen en après-skiën.

Sneeuwzeker

ValTho is niet voor niets zo’n populaire skibestemming. Als je een hotel in deze plaats reserveert dan weet je zeker dat je goed kunt skiën, langlaufen of snowboarden. Deze bestemming ligt op ruim 2 kilometer hoogte in de Franse Alpen en is hiermee het hoogstgelegen skioord van Europa. Dankzij deze goede ligging ben je hier van half november tot en met de eerste week van mei verzekerd van sneeuw. Je kunt hier dus zes maanden lang lekker skiën.

Het allergrootste skigebied ter wereld

Val Thorens is een onderdeel van het bekende skigebied Les Trois Vallées. Dit is het allergrootste skigebied ter wereld. Het bestaat uit meer dan 600 kilometer pistes, 130 kilometer loipes en ruim 200 liften. Zowel beginnende als gevorderde skiërs kunnen hier lekker skiën. ValTho ligt in dezelfde vallei als de skioorden Les Menuires en Courchevel.

Skiliften voor het hotel

Als je een hotel in Val Thorens boekt dan hoef je nooit ver te skiën of te wandelen naar de piste. Vanuit je hotel kun je zo de piste op. De meeste skiliften beginnen namelijk voor de deur van de accommodatie. Je kunt hier dus al snel genieten van een heerlijk dagje skiën. Verder ben je na een dagje skiën ook zo weer bij je hotel.

Weersverwachting
Val-Thorens
Meer weer in Val-Thorens