Ski lessen

Val_Thorens Skien naar het dorpDe beste manier om je skivaardigheden verder te ontwikkelen of om je eerste skistrepen op de skipiste te zetten, is door ski lessen te volgen. Je kunt natuurlijk ook zonder ski lessen de piste op, maar de kans dat er iets gebeurt of dat je een verkeerde skitechniek ontwikkelt, is op deze manier wel heel groot. Ski lessen volgen, is dus zeker een meerwaarde. In Val Thorens kan je bij drie organisaties terecht als het op ski lessen aankomt: Ski Cool, ESF en Magic in Motion.

Ski Cool verzorgt groepslessen van november tot en met mei voor zowel volwassenen als kinderen van alle niveaus. Per instructeur gaan er maximaal 10 personen mee zodat je tijdens de ski les voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Alle Ski Cool insructeurs beschikken over officiële diploma’s en licenties en kennen het Val Thorens ski gebied vanbinnen en vanbuiten. Voor de ervaren skiër organiseren ze ook cursussen diepsneeuw skiën, carving, free-style,…

ESF Is misschien wel de bekendste skischool van de drie. Deze organisatie biedt dan ook over heel Frankrijk skilessen aan. Zo ook op het hoogste skigebied van Europa. Meer dan 200 instructeurs laten je stap per stap de wereld van het skiën ontdekken en schaven je techniek waar nodig bij. De ESF instructeurs staan bekend voor hun professionalisme en komen allemaal van de wereldberoemde Nationale School voor Skiën en Alpinisme (ENSA). ESF heeft skilessen voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.

snowboarding2Bij Magic in Motion vind je een toegewijd en ervaren team van instructeurs terug. Ze bieden de perfecte mix van plezier en het aanleren van de broodnodige skitechnieken. Hun skilessen zijn niet alleen toegankelijk voor volwassenen, maar ook voor tieners, kinderen en zelfs voor de allerkleinsten kan je bij Magic in Motion terecht.

Wie liever privé-les krijgt, kan bij ESF of Ski Cool terecht. Tegen schappelijke prijzen kan je hier in een mum van tijd met een persoonlijke skileraar het skiën onde de knie krijgen.

Weersverwachting
Val-Thorens
Meer weer in Val-Thorens